2017. július 20., csütörtök

Bojkot na slovenskom: po Šatanovi odmietol reprezentáciu i Cíger

Slovenskom hokej má od júna nové vedenie, v skutočnosti to však vyzerá na slušné bezvládie. Staronový šéf Igor Nemeček a jeho podriadení čelí negáciu zo všetkých strán.

Slávni hráči spísali petíciu, v ktorej zväze najviac vyčítajú neférovosti vo voľbách (viac TU) a následne bojkotovali vyhlásenie ankety Hokejista sezóny, ktorú vedenie slovenského hokeja vzápätí muselo zrušiť (viac TU).

Teraz sa von prevalil ďalší krach, ktorý sa dotýka hľadania nástupcu Vladimíra Vůjtka u reprezentácie. Zdeno Cíger totiž v rozhovore pre slovenské denník Šport priznal: "Dostal som od zväzu ponuku, ale odmietol ju."

Zduvodneni? Chce sa ďalej venovať mladým hráčom vo svojej akadémii. "Nemôžem tie deti nechať len tak.Dennodenne vidím, ako sa zle pšujú, cítim sa medzi nimi úžasne. Neviem si predstaviť, že by som ich odpísal zo dňa na deň. "

Podivná slová, že? Kto by predsa odolal ponuke stať sa trénerom národného tímu, veď to je najväčší vyznamenanie a česť. Aspoň také vety počúvame zakaždým, keď niekto podobnú ponuku dostane.

Nie je ťažké rozpoznať, že je Cígerova reakcia ďalším čriepkom v celkovej mozaike svedčiace o rozkole a neudržateľnosti situácie.Je vôbec možné, aby súčasné bet365 bonus vedenie slovenského hokeja fungovalo, keď je všetkým na smiech?


Aj sám Cíger otvorene priznáva, že je zástancom Richarda Lintnera, neúspešného kandidáta na šéfa zväzu, od ktorého si všetci sľubovali, že na slovenskom nastolí nový trend, ktorý tamojš í hokej vytiahne z biedy. "Po výhre Igora Nemečka vo voľbách náš hokej potrebuje aj kompromisy, aby sa bet365 stavky upokojila situácia," vysvetľoval Cíger svoje odmietnutie.

Zväz síce hneď na druhý deň po zverejnení Cígerovy spovedi vydal vyhlásenie, v ktorom sa pokúsil poprieť, že ho niekedy s ponukou na post reprezentačného trénera oslovil, tomu však nikto neverí.

Posúďte sami: "Je pravda, že najvyšší orgán SZĽH, výkonný výbor, uznáva a váži si trénerských kvalít Zdena Cígera, ale nikto z vysokých predstaviteľov vrátane prezidenta, generálneho sekretára alebo členov výkonného výboru Zdena Cígera s oficiálnou ponukou neoslovil. "

Lenže ako sa pozná oficiálna ponuka od tej neoficiálne?Je bet 365 pravdepodobné, že by si Cíger všetko vymyslel? A nejde skôr o snahu zamiesť pod koberec ďalšie fiasko svedčiace o úplnom rozkole slovenských hokejového hnutia, v ktorom zväz zaujal pozíciu totálne odpísaného a bet365 nerespektovaného vládcu, s ktorým nechce mať nikto nič spoločné?

Len pre doplnenie: zväz k reprezentáciu tiež márne hľadá nového generálneho manažéra, túto lukratívnu ponuku pre zmenu odmietol Miro Šatan.

Len ťažko si predstaviť, že by sa za súčasnej konštelácie našiel niekto, kto by k reprezentácii chcel. Šatan i Cíger dobre vedia, že by stáli proti všetkým a predovšetkým že by ťažko skladali dokopy tím, keď väčšina hviezd odmieta reprezentovať.

Zväzu tak nezostáva, než dúfať, že sa situácia časom upokojí.Ak nie, budú musieť prísť predčasné voľby. Inak slovenskému hokeju hrozí medzinárodná hanba.

"Netajím, že mnou občas lomcujú ambície vrátiť sa do veľkého hokeja, ale nepre žívam to zbytočne dramaticky. Neponáhľajú. Je mi v podstate jedno, aká zmena nastane, len keď bude skutočne pozitívny. Možno bude musieť siahať až do sféry politiky, "vyhlásil Cíger.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése